Verschillende betonlook vloeren

Blog Verschillende betonlook vloeren

Verschillende betonlook vloeren 

Een betonvloer is natuurlijk prachtig en geeft een moderne uitstraling aan het huis. Toch heeft een betonvloer een aantal nadelen, zoals: de grote kans op scheuren en de gevoeligheid voor zuren en vetten. Er zijn tegenwoordig betoonlook vloeren ontwikkeld van verschillende materialen. Deze materialen hebben veel voordelen ten opzichte van beton. Ben je benieuwd welke dit zijn? Lees dan verder en kom erachter of het iets voor jou is! 

PVC-vloer betonlook

Een PVC-vloer is een enorm populaire vloer en dat is niet voor niets! PVC heeft namelijk veel voordelen, zoals: onderhoudsvriendelijk, waterbestendig, geluiddempend en duurzaam. Op een PVC tegel kan een erg realistische beton print gedrukt worden. Dus als je kiest voor een PVC tegel met beton print heb je dus het beste van beiden!

Vinyl vloer betonlook

Vinyl is een sterke en geluiddempende kunststof vloer, die zowel als tegels en planken verkrijgbaar is. Op deze tegels en planken kan een beton print gedrukt worden, zodat het op echt beton lijkt. Het voordeel van deze vloer is dat het gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Ook is er weinig onderhoud nodig. 

Laminaat vloer betonlook 

Ook op laminaat kan een erg realistische betonprint gedrukt worden en is nauwelijks te onderscheiden van een echte tegel. Het voordeel van laminaat is dat het een stuk warmer aanvoelt dan echt beton. Daarnaast is het prijstechnisch ook een stuk voordeliger. 

Laat je adviseren 

Nu je weet welke voordelen de verschillende betonlook vloeren hebben kan je kiezen welke het meest geschikt is voor jou. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Stile Floors en laat je inspireren. Zij hebben een groot aanbod aan PVC- vloer betonlook, Laminaat en tapijttegels. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren door de medewerkers. 

Recente berichten