Hittegolf op komst? Houd je hoofd koel!

Blog Hittegolf op komst? Houd je hoofd koel!

Gooi alle deuren en ramen open, want de zomer is weer in ons land! De vogeltjes fluiten, de bijtjes zijn op zoek naar nectar om honing te maken en wij als Nederlanders zijn op zoek naar verkoeling door deze heerlijke tropische temperaturen. Heb je zin om een duik te nemen in een zwembad, maar geen last willen hebben van spetterende mensen om je heen? Wij bij top1toys hebben een ruim assortiment voor jou om jouw eigen waterpark te creëren in je achtertuin!

Voor het hele gezin of lekker in je eentje

Zwembaden zijn er in allerlei maten en vormen, hierdoor is het dus van belang om eerst na te gaan waar je precies naar op zoek bent. Bezit je een groot stuk land waar je makkelijk een zwembad kunt plaatsen waarin je baantjes wil trekken? Dan raden wij je aan om voor een rechthoekig of ovaal zwembad te gaan. Woon je in de bebouwde kom en wil je niet je hele achtertuin opofferen aan het zwembad, is er ook de mogelijkheid om voor een rondvormig zwembad te kiezen. Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Dan hebben we ook de optie voor jou om voor een klein pierenbadje te kiezen om lekker pootje te baden.

Mijn zwembad was toch blauw toen ik hem kocht?

Hoewel een zwembad honderden voordelen heeft, is er ook een nadeel wat erg vervelend kan zijn wanneer je net gebruik wil maken van het zwembad: een groen aangeslagen bad door algen die zijn gaan groeien door gebrek aan onderhoud van het water. Het bad compleet leeg maken, schoonmaken en vervolgens opnieuw vullen met water is een taak waar je absoluut geen zin in hebt als het 35 graden buiten is en daarbij ook zonde van het water, dus voorkom dit door ook een filterpomp, chloortabletten en een onderhoudskit aan te schaffen. Deze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in onze webshop.

Toch liever een dagje naar het strand

Hoewel een zwembad in je tuin plezier levert voor groot en klein, heeft lang niet iedereen altijd evenveel zin om ‘zoveel’ moeite te doen voor een beetje waterpret en is het strand ook altijd een goed idee. Naast zwembaden, hebben wij natuurlijk ook andere artikelen beschikbaar om jou de prefecte dag op het strand te bezorgen. Lekker dobberen in de zee op een strandluchtbed, zandkastelen bouwen met speelgoedemmertjes en -schepjes of een actief potje strandtennis met je vrienden, smeer je goed in met zonnebrand en geniet! 

Recente berichten