Dagje erop uit? Get a day room en geniet met volle teugen!

Blog Dagje erop uit? Get a day room en geniet met volle teugen!

Een dag op pad in Rotterdam is een heerlijke belevenis. De stad is heel anders dan alle andere steden in Nederland doordat het voor een groot deel herbouwd heeft moeten worden. Dit geeft de stad een eigen karakter en een eigen beleving. Je kunt uren langs het water lopen, alle verschillende winkeltjes bekijken of een scooter huren en naar de andere kant van de Erasmusbrug toeren. Een zonnige dag met af en toe een stop voor een hapje of een drankje kan een heerlijke ontspannende bedoeling zijn. Toch kan een dag rondslenteren in een stad die je niet kent behoorlijk veel energie kosten. Voordat je het weet tikt de stappenteller de 20.000 stappen aan en kun je eigenlijk wel even een rustmoment gebruiken.

De oplossing: een daghotel

Gelukkig is er vandaag de dag een perfecte oplossing om even bij te komen. Je kunt er zelfs terecht om even een uurtje te slapen. Je kunt er je spullen droppen en rustig omkleden wanneer je daar behoefte aan hebt. Het biedt je de mogelijkheid om ’s avonds je mooiste outfit aan te trekken, voor vrouwen een paar hoge hakken en voor mannen mooie nette schoenen, zonder dat je daar al de hele dag op hebt hoeven lopen. De oplossing waar we het over hebben is een daghotel! Dit is een regulier hotel dat zijn hotelkamers ook alleen overdag aanbiedt. Ideaal voor wanneer jij een dag op pad bent in een vreemde stad.

Alleen overdag biedt echt een uitkomst

Het zal je niet verbazen dat veel mensen hun hotel voornamelijk gebruiken om ‘ s nachts door te brengen. Veel mensen checken pas veel later in dan de eerste check-in mogelijkheid en zijn ’s ochtends al voor dag en dauw vertrokken. Dit betekent dat er veel kamers continu leeg staan gedurende de dag. Veel hoteleigenaren vinden dit zonde van de ruimte en hebben besloten hun kamers ook overdag aan te bieden. Dit biedt de consument de mogelijkheid om bijvoorbeeld tijdens een dag shoppen een fijne plek te hebben om uit te rusten. Het kan ook een goede werkplek bieden of een plek om even een dag helemaal tot rust te komen.

Get A Day Room

Het vinden van een dagkamer was met de komst van Getadayroom nog nooit zo makkelijk als nu. Wanneer je opzoek bent naar een dagkamer hotel Rotterdam kun je dit eenvoudig vinden op de website van Getadayroom. Naast kamers in Rotterdam biedt de website ook hotels aan in andere grote steden binnen Nederland en België. Wanneer het boeken van een daghotel jou ook zo geniaal in de oren klinkt als het dat voor ons doet, dan is Getadayroom absoluut de plek om er één te boeken.

Recente berichten