Specialiteiten

Hier proef je de tijd!

Mug bitter, Much better

Ons huismerkbier MUG Bitter, wordt al sinds 1988 volgens eigen recept gebrouwen. Wij zijn hiermee begonnen in Amsterdam bij brouwerij het IJ. Vanaf mei 1997 wordt het gebrouwen op Zeeuwse bodem bij De Scheldebrouwerij. Mug Bitter is een heerlijk bier met een eigen karakter, gebrouwen van twee soorten mout en drie soorten hop. De smaak heeft een aangenaam bittertje en een fruitig aroma. CAT.I 5% vol. alc. Ook u zult merken hoe snel u door De Mug kan worden aangestoken!

Specialiteiten

Pain de Mer©

Brood van de Zeeuwse Zee.

Pain de Mer© is een Revolutionair Zeeuws natuurdesembrood van hoogwaardige kwaliteit met een unieke smaaksensatie. Het is bereid met gezuiverd zilt zeewater uit Nationaal park De Oosterschelde. Pain de Mer© bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals tarwemeel, roggebloem, zeesap en kent geen toevoegingen van E-nummers, koemelk en zelfs geen toegevoeging van gist. Alle ingrediënten komen uit een straal van 40km rondom de bakkerij en kopen we zelf bij de (hoofdzakelijk) Zeeuwse boeren in.
Kortom; een uniek Zeeuws natuurdesem brood met een fantastische bite en smaak!

Mug Notenwijn

Een heerlijke notenwijn!

Onze notenwijn is een gearomatiseerde wijn, deze is op smaak gebracht met amandelen. Deze heeft een alcohol percentage van 14,5 %. Echt een zeer geliefde wijn in Café de Mug, geserveerd met veel ijs.

Vascobelo

Belgium's finest coffee

Father  De  Roeck  has  always  been  a  coffee aficionado and  he  was  also best  friends  with  a famous  coffee  trader  in  the  Port  of  Antwerp,  known  for  having  the  largest  coffee  stocks  in  the world.  The  coffee  trader  treated  the  family  with  freshly  roasted  coffee  from  the  best  estates around the world. Always having this stunning coffee in house, his sons have known the aroma of high quality coffee from a very young age. It is therefore not a surprise that his son Marc De Roeck founded  Vascobelo  20  years  ago  and  further developed  the  award-winning  blend:  the Vascobelo “Le Roi”. Vascobelo  is  thus  a  Belgian  coffee  company,  although  the  name  suggests  otherwise.

When Marc founded his coffee company, Italian coffee was considered as the best coffee in the world. In hope to profit from the success of Italian coffee, the coffee company was named Vascobelo. In  2012  Marc’s  elder  brother,  Jan  De  Roeck,  took  over  the  helm  at  the  company.  Regarding coffee not as a beverage, but as a sophisticated mean to welcome and bring people together, we successfully brought Vascobelo into the event and restaurant business.

Blo Nardini

Acqua di Cedro Liqueur

Intense, crystalline and clean. Acqua di Cedro Liqueur is a traditional citron-based liqueur with a sweet citrus taste and dry finish. A clean, regenerating flavour like a gentle summer breeze.

Versatile drink for any time of day, perfect served chilled, ideal as a cocktail ingredient, long drinks, over ice cream or fresh fruit.

About the producer:

Acquavite di Vinaccia Nardini has been produced in Bassano del Grappa since 1779, when the fore-father Bortolo Nardini first arrived from the Trentino region. Bortolo Nardini set up his copper alambics and this is how the oldest grappa distillery in Italy was born. At the Nardini headquarters on the iconic bridge leading into the town of Bassano del Grappa, you can find the historical Grapperia where the company is now managed by the seventh generation of the family who continue to promote a product that has come to symbolise Italian excellence all over the world.

Using antique recipes passed down through the generations, Nardini produce a fine selection of liqueurs through enhanced skilled blending of herbs and fruits.