Restaurant Jarmuiden

Een Zeeuws culinair avontuur

Bourgondische

Bij Jarmuiden is eten een bourgondische, culinaire belevenis. Chef van Eijk ziet erop toe dat alles voor de klant voldoet aan een hoge standaard. Van bitterbal, daghap tot 3-gangen menu. Bij Jarmuiden vinden we het belangrijk dat elk gerecht de juiste balans heeft. Daarvoor gebruiken we eerlijke Zeeuwse streekproducten producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Gezelschappen

Voor gezelschappen van meer dan 10 personen, raden we je aan om telefonisch contact op te nemen. Daarvoor hebben we in het café/restaurant meerdere ruimtes beschikbaar. Een besloten ruimte reserveren is ook mogelijk, daar doen wij bij Jarmuiden niet moeilijk over. Kom langs en bekijk de mogelijkheden.

2b84d140-cd58-4485-8309-3c5ff6184f7c
4492e617-f4af-4839-a754-a78af0b8a154
069812cf-7896-4cd3-88f5-30c2232851ce
803619d0-e1d0-4e8b-be1f-8485b4016224
9624c593-61bc-4422-8825-d6f4eeb75944
8b2e662e-c841-4905-9753-b5fcdbd0321d

Biologische producten

De gerechten bij  Jarmuiden worden bereid met biologische producten. We gebruiken daarvoor Zeeuwse streekproducten. Biologisch houdt ook in dat we eerlijk gevangen vis gebruiken, dat gevangen is zonder bijvangst en voorzien van een van de belangrijkste, erkende keurmerken.

Voor de gerechten met vlees werken we alleen met Zeeuwse Slagerij Heersma in Oostkapelle, het vlees heeft het Beter Leven keurmerk of het EKO-keurmerk.