Hotel de Mug

Hotel accommodatie

Slapen in een bijzonder hotel in de binnenstad van Middelburg doe je in Hotel De Mug. Het hotel telt op dit moment 2 luxe appartementen en 2 ruime sfeervolle kamers. Het hotel is op de 1ste verdieping van het monumentenpand en is uitsluitend via een trap bereikbaar.

Elk appartement bestaat uit 2 verdiepingen. 3 tot 4 Boxspring bedden en een eigen, volledig ingerichte woonkeuken. Zowel de appartementen als de kamers zijn oude stijl ingericht en van alle gemakken voorzien.

Het hotel is centraal gelegen in Middelburg en op loopafstand van de mooie historische bezienswaardigheden van de stad.

Faciliteiten

Ontbijt, lunch en diner zijn niet inbegrepen bij de boekingsprijs. Uiteraard is dit extra bij te boeken. Informeer de mogelijkheden bij ons Mugteam. Als gast van ons hotel kun je gratis gebruik maken van ons wifi netwerk.

Kamers :


Balzaal - Suite

De Balzaal is een ruime kamer met een gezellig zitje, 2 éénpersoonsbedden, tv, waterkoker voor koffie, thee en genoeg opbergruimte voor uw spullen. De grote badkamer heeft naast een wastafel, douche, toilet en haardroger ook een bad.


Vanaf : € 89 per night

Boek hier:


De Helm - Suite

De Helm is een suite dat bestaat uit 2 etages. Op de begane grond een ruime woonkeuken voorzien van alle gemakken een eettafel en een gezelig zitje met tv. Op de 1ste etage is een zeer ruime slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, genoeg opbergruimte voor uw spullen (hier kunnen meer bedden geplaatst worden) grote badkamer met bad, wastafel, douche, toilet en haardroger.


Vanaf : € 89 per night

Boek hier:


Schets Zolder - Suite

Ruime suite van circa 30m2 met een gezellig zitje, 2 éénpersoonsbedden, tv, waterkoker voor koffie, thee en genoeg opbergruimte voor uw spullen. De grote badkamer heeft een wastafel, douche, toilet en haardroger.


Vanaf : € 79 per night

Boek hier:


Freds Floor - Suite

Ruime suite van circa 30m2 met een gezellig zitje, 2 éénpersoonsbedden, tv, waterkoker voor koffie, thee en genoeg opbergruimte voor uw spullen. De grote badkamer heeft naast een wastafel, douche, toilet en haardroger ook een bad


Vanaf : € 79 per night

Boek hier: